Skip navigation
GCRIS
  • Home
  • Research Outputs
  • Researchers
  • Organizations
  • Projects
  • Reports
  • Awards
  • Equipments
  • Explore by
    • Research Outputs
    • Researchers
    • Organizations
    • Projects
  • Sign on to:
    • My GCRIS Repository
    • Receive email
      updates
    • Edit Account details
Network Lab Bibliometrics Email Alert
 Claim profile

  • Profile
  • Indicators
  • Other

Profile

Picture
Duygu_Gizem_Saygin.png picture
Full Name
Saygın, Duygu Gizem
Variants
Saygin, Duygu Gizem
 
Main Affiliation
12.02. Gastronomy and Culinary Arts
 
Email
duygu.saygin@ieu.edu.tr
 
Link to YOK Profile
YÖK Profile
ORCID
0000-0002-0103-737X
Link to Google Profile
Google Scholar Profile
Biography
Duygu Saygın, lisans derecesini Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) alanında almıştır. Eğitimi süresince ve sonrasında; devlet hastaneleri, eğitim-araştırma hastaneleri ve özel hastaneler başta olmak üzere birçok sağlık kuruluşunda görev almıştır. Lisans mezuniyetini takiben Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Beslenme ve Diyetetik Anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başlamış ve eş zamanlı olarak özel bir klinikte beslenme uzmanı olarak görev almıştır. 2019 yılından bu yana İzmir Ekonomi Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde çalışmaktadır. 2021 yılında yüksek lisans derecesini alarak, eğitim sürecini doktora eğitimi ile sürdüren Duygu Saygın; beslenme ilkeleri, toplu beslenme sistemleri ve menü planlama, toplum beslenmesi, hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisi ve güncel diyet yaklaşımları gibi başlıklar üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.
****************************************************************************************************************************************
Duygu Saygın, completed her undergraduate studies in the field of Nutrition and Dietetics (English) from Yeditepe University. During and after her education; she worked in many health institutions, especially public hospitals and private hospitals. Following her undergraduate degree, she started her graduate studies in the Department of Nutrition and Dietetics at Aydın Adnan Menderes University and simultaneously worked as a registered dietitian in a private clinic. Since 2019, she has been working at Izmir University of Economics, Department of Gastronomy and Culinary Arts. Duygu Saygın, who completed her master's degree in 2021 and continued her education with a doctorate; she continues to work on topics such as principles of nutrition , food service systems and menu planning, comunity nutrition, medical nutrition therapy in diseases and current dietary approaches.
Country
Turkey
Status
Current Staff
Loading... 5 0 20 0 false
Loading... 6 0 20 0 false

Publications
(Articles)

Author

  • 1 Gökçe Eskin, Serap
  • 1 Saygın, Duygu Gizem

Date issued

  • 1 2020 - 2025

Type

  • 1 Article

Fulltext

  • 1 With Fulltext


Results 1-1 of 1 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Üniversite Öğrencilerinde Yeme Farkındalığı ve İlişkili Faktörlerin DeğerlendirilmesiGökçe Eskin, Serap; Saygın, Duygu Gizem 

 

Claim Researcher Page

Check the encrypted string of this email, put the correct string in the box below and click "Go" to validate the email and claim this profile.

Emails: d u y g * * * * * * * * @ * * * * * * u . t r

Go


Login via ORCID to claim this profile:


Contact via feedback form

If you want contact administrator site clicking the follow button 

Explore by

  • Publications
  • Researchers
  • Patents
  • Organizations
  • Projects
  • Journals


  • Events
  • Equipments
  • Awards
  • Reports
  • Language
  • Rights
  • Category

About

  • Contact
  • GCRIS
  • Research Ecosystems
  • Feedback
Feedback
Powered by Research Ecosystems
Login to GCRIS Dashboard